Lovisa Wallin
Bildkälla: lojsanwallin/Instagram/Daniel Bengtsson

Därför vill Lovisa Wallin bo på samma ö som Björn Ulvaeus

Lovisa "Lojsan" Wallin drömmer om att ha ett hus i Djursholm, ett i Spanien och självklart också ett lantställe. Men mest av allt drömmer hon om att bo på samma ö som Björn Ulvaeus.


Lovisa "Lojsan" Wallin, 30, befinner sig i talande stund i Spanien, Marbella. Hon gillar den svenska våren, sommaren och hösten, men är en mindre beundrare av vintermånaderna januari till april.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

Lovisa "Lojsan" Wallin på eventet "Årets mama" 2024. Bildkälla: Daniel Bengtsson

Starka känslor efter Lojsan Wallins bild: "Ett skämt"

Lovisa Wallin visualiserar sig själv bo i sitt drömhus i Djursholm

I podcasten "Måndagsvibe", som hon driver tillsammans med Hanna Friberg, berättar Lovisa om sin dröm om att ha flera hus. Detta på grund av att hon inte älskar de långa vintermånaderna i Sverige.

– På så sätt känner jag “nej men gud varför bor man i det landet (Sverige)” för jag känner mig så mycket mer kreativ, alltså allt går ju så mycket lättare här borta.

I dagsläget bor Lovisa i Sollentuna tillsammans med sin pojkvän Buster Reuterswärd och deras tre barn, men i podden berättar hon om huset hon spanat in i Djursholm. 

– Det här drömhuset som vi inte har köpt än, inget är klart, det är inte sålt – det är ingenting. Jag ser oss ändå bo där, även om jag sitter i ett drömhus i Spanien så ser jag inte det som mitt mål på så sätt som jag ser ett mål av att jag står i den här vackra villan i Djursholm, säger hon. 

Så mycket kostar det att fira midsommar hos Lojsan Wallin

Därför drömmer om att bo på samma ö som Björn Ulvaeus

Om man får drömma högt har Lovisa har ett mål om att bo i "trevlig sekelskiftsvilla i Djursholm med havsutsikt och egen brygga". Mest av allt skulle hon vilja bo på ön som Björn Ulvaeus tidigare bodde på, som är beläget precis vid vattnet. Man är tvungen att köra ut på en pir för att komma ut till huset i Djursholm som han tidigare bodde i. 

Allt om Björn Ulvaeus: Längd, flickvän, hus och förmögenhet

– Sedan ett härligt men liksom lowkey lantställe, med vita hus. Det ska finnas ordentligt med vatten på det där lantstället och vita små hus, men att det är väldigt "landet". 

– Sedan typ exakt en sådan villa som vi bor i nu i Spanien, jag är kär i det här huset, det är helt otroligt, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!